Levertijd 2 werkdagen i.v.m. zomervakantie van de imker

Showroom Het Honingmagazijn geopend

Al langer was er het plan om de eigen honing van het Imkerij Weerlanerpolder in de winkel te verkopen. De honingbonbons lagen al bij Chocolaterie Pierre, de eigen honing werd al verkocht aan passanten bij de groene oase van de Weerlanerpolder. Op 19 juni 2021 was het zover: de opening van Het Honingmagazijn op Satellietbaan 41B.

Heel veel honing

Honing is er in talloze soorten en smaken. Elke soort honing heeft zijn eigen unieke en karakteristieke eigenschappen. Bij Het Honingmagazijn vind je 25 verschillende soorten van eigen producten, maar ook van mede-imkers zoals Imkerij De Werkbij of De Traay. In onze webshop vind je alle verschillende soorten die wij op voorraad hebben.

Natuurlijke verzorging

Naast honing heeft Het Honingmagazijn een assortiment dat bestaat uit honing gerelateerde producten, zoals stuifmeelkorrels, bijenwas-kaarsen en zoetigheden zoals honingsnoepjes en honingkoek. Daarnaast is er een uitgebreid assortiment van natuurlijke verzorgingsproducten, van o.a. Bee Honest en Propolia.

Informatie voor de imker

Op den duur komen er spullen voor beginnende imker in de winkel. Nu hebben we boeken met informatie over het leven van de bijen en de werkwijze van de imker. Wil je weten welke spullen je nodig hebt om te starten, neem dan contact op met imkerij Meinhard van de Reep via de contactpagina.

Het Honingmagazijn, onderdeel van Imkerij Weerlanerpolder in Hillegom, is een showroom voor honing, natuurlijke verzorging en artikelen zoals mede, stuifmeel en propolis.

Delen op social

Meinhard van de Reep

Meinhard van de Reep

Reacties